Vi klarer dine Sociale Medier, så du kan koncentrere dig om kunden

Mange mindre eller lokale virksomhedder forsøger at tiltrække kunder via sociale medier, især Facebook og Instagram er populære sider. Det tager blot 5 min. at oprette en side, det er gratis og man kan hurtigt komme ud til mange på en gang. Desværre er er tiden knap og der er ikke råd til en fuldtidsmedarbejder der kan administrere disse medier og sørge for siden er en “levende” del af firmaets image.

Det er her vi kommer ind i billedet. Vi tilbyder til en fast lav månedlig omkostning at administrere dit firmas sociale ansigt ud af til. De kan f.eks. være Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn og meget mere.

Hvad tilbyder vi og er det dyrt?

Vi tilbyder produkter der hjælper din virksomhed med at skabe et ansigt ud af til på de sociale medier, helt ned til en fast pris på 950kr/md. ex. moms og til over 10.000kr./md. ex. moms for de helt store pakker.

working_alone
Vi tager os af nettet, så du kan være der for kunden

Vi tilpasser altid vores produkt til kundens behov, og kan skræddersy en løsning der både passer ind i jeres budget men også hverdag, så i kan fokusere på kunden mens vi håndterer jeres sociale medier.

Har du blot behov for at sikre jeres Facebook side holdes opdateret med firmaets information. At der skiftes et cover billede i ny og næ, samt at der deles en nyhed om måneden, så kan vi klare dette for 950kr./md. ex. moms.

Men for at skabe en interaktiv platform hvor brugere og jeres firma interagerer med hinanden anbefaler vi vi min. 1 ugentlig post, enten med tilbud, en historie fra jeres hverdag eller tips og tricks. Derudover kan en konkurrence i ny og næ være en god ide til at tiltrække flere “likes” og kunder til siden.

Alt dette er noget vi kommer ind på når vi tager et møde med jer og finder ud af den samlede indsats og hvor i gerne vil hen.

Kan jeg ikke bare gøre det selv ?

Alt dette kan du jo selv gøre, og ja det er helt korrekt, men tiden er måske knap eller dit fokus er måske bedre tjent på kunden direkte. Og her kommer vi ind i billedet, vores service sikre at du kan koncentrere dig 100% om at være der for kunden, så sørger vi for at tiltrække dem.

Du vil også få mulighed for selv at lave indlæg på dine sider hvis du selv har tiden og lysten, og vi laver gerne en plan sammen med dig så vi bruger dine historier fra hverdagen til at gøre siderne mere levende. F.eks. billeder eller historier fra et projekt du netop har udført, eller nye produkter i din virksomhed du gerne vil promovere, her er du/i som regel de bedste til at beskrive.

Ligger jeres virksomhed i en radius af 20km fra Næstved, så tilbyder vi også besøg efter fast aftale hos jer, hvor vi laver den gode historie, tager billeder, optager en video eller får en snak om ideér og planer til jeres side.

Skriv et svar