Løbende analyse af din side

Det er vigtigt hele tiden at være et skridt foran konkurrenterne og levere en levende Facebook side, ellers vil jeres kunder langsomt forsvinde fra den.

Derfor analysere vi både jeres nuværende side (hvis i har en) inden vi påbegynder samarbejdet, men også løbende for at sikre vores arbejde med sitet bærer frugt, eller om der er punkter vi kan blive bedre.

Løbende aktivitet på siden er vigtig!

Hvis siden ikke har løbende aktiviteter så vil brugerne langsomt forsvinde. En side der deler historier, billeder, tips og tricks og især konkurrencer vil forsmå at ligge i toppen af folks Facebook startside.

Opslag med guides eller tips indbyder brugerne til at dele opslaget og “tagge” vennerne. Deling og Tag er gratis reklame for din side og vil tiltrække flere likes.

Når i kører et godt tilbud, vil jeres Facebook side agere en gratis reklamesøjle, og alt efter antal likes i har på siden og hvor mange der deler, vil det svare til at have en reklame direkte på hovedbanegården. Gratis. Hvem ville ikke ønske dette?

Statistikker

Vi afrapportere løbende til vores kunder ligesom det er muligt for jer at tilgå data live på Facebook for jeres side. Her kan i følge hvor mange besøg og “likes” der kommer naturligt og fra betalte promoveringer (annoncer og opslag der betales for at nå ud til personer der endnu ikke følger jer).

Dette giver et godt indblik i om der er value for the money, eller om der er områder vi skal fokusere mere på for at tiltrække nye kunder.

Skriv et svar